Skip to main content

Laatst bijgewerkt: 1 augustus 2023

Deze Algemene Voorwaarden beschrijven de regels en voorschriften voor het gebruik van de website kadozoek.nl. Door gebruik te maken van onze website, gaan we ervan uit dat u deze voorwaarden accepteert. Lees ze zorgvuldig door voordat u onze website gebruikt.

  1. Intellectueel eigendom:

De inhoud op kadozoek.nl, inclusief teksten, afbeeldingen, logo’s, video’s, en andere materialen, zijn beschermd door auteursrechten, handelsmerken en andere intellectuele eigendomsrechten. U mag de inhoud van onze website niet kopiëren, reproduceren, distribueren, wijzigen, of enig ander gebruik maken van onze intellectuele eigendom zonder onze uitdrukkelijke toestemming.

  1. Gebruiksbeperkingen:

U stemt ermee in om onze website niet te gebruiken voor onwettige doeleinden of op een manier die schadelijk is voor onze website, andere gebruikers, of derden. U mag geen inhoud plaatsen, verzenden of delen die lasterlijk, beledigend, obsceen, aanstootgevend, of in strijd met de wet is.

  1. Gebruikersaccount:

Als u een gebruikersaccount op onze website aanmaakt, bent u verantwoordelijk voor het beschermen van uw inloggegevens en het beperken van de toegang tot uw account. U bent verantwoordelijk voor alle activiteiten die plaatsvinden onder uw account.

  1. Links naar andere websites:

Onze website kan links bevatten naar websites van derden. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacybeleid van deze websites. Het volgen van links naar andere websites is op eigen risico.

  1. Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden:

We behouden ons het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment te wijzigen. Elke wijziging wordt van kracht zodra deze op onze website is geplaatst. We raden u aan om deze voorwaarden regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen.

  1. Beëindiging:

We behouden ons het recht voor om uw toegang tot onze website te beëindigen of uw gebruikersaccount te verwijderen zonder voorafgaande kennisgeving als u deze Algemene Voorwaarden schendt.

  1. Aansprakelijkheid:

We streven ernaar om accurate en actuele informatie op onze website te verstrekken, maar we garanderen niet de nauwkeurigheid, volledigheid of actualiteit van de verstrekte informatie. We zijn niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolg- of speciale schade die voortvloeit uit het gebruik van onze website.

  1. Toepasselijk recht:

Deze Algemene Voorwaarden worden beheerst door de wetten van [vul hier uw land in]. In geval van geschillen zijn de rechtbanken van [vul hier uw plaatsnaam] exclusief bevoegd.

Als u vragen heeft over deze Algemene Voorwaarden, neem dan contact met ons op via info@kadozoek.nl.

Bedankt voor uw bezoek aan kadozoek.nl. We hopen dat u onze website met plezier gebruikt en dat u akkoord gaat met deze voorwaarden.